Tko je AstraFokus? 

Usko smo specijalizirani na područje mikroskopije te nam je cilj ponuditi široki spektar mikroskopa te postati Vaš primarni partner u istraživanju i radu.

Od riješavanja problema poput nabavke adekvatnog mikroskopa za Vaše potrebe, pa do edukacije upravljanja najsuvremenijih mikroskopa, AstraFokus ima za cilj ponuditi uslugu na najvišoj razini.

Naš uspjeh zasnovan je na profesionalizmu, pouzdanosti, inovacijama koje vrijednujemo te želimo to ponuditi i našim klijentima, partnerima, potrošačima i zaposlenima. 

Kako Vam možemo pomoći? 

Pružamo visoko specijalizirani pristup mikroskopiji koji na Vaš problem pristupa u roku 24 sata i pruža potrebnu podršku i znanje. Ukoliko ste u potrazi za odgovarajućim mikroskopom ili ste naišli na određeni izazov te Vam je potreban plan edukacije ili servis mikroskopa, AstraFokus je tu za Vas. 

Koje usluge nudimo? 

•  Održavanje: Održavamo sve vrste mikroskopa bilo kojeg proizvođača. Također uz usluge održavanja nudimo i mogućnost servisiranja Vaših uređaja. 

•  Servisni Portal: Dobiti ćete pristup našem servisnom portalu gdje možete voditi svu servisnu dokumentaciju u digitalnom obliku. Portal se stalno nadograđuje te se uvode nove mogućnosti kako bi bio što jednostavniji za korištenje. 

•  Edukacije: Napravite refresh edukaciju za određeni mikroskop ili software koji koristite, javite se kako bi napravili za Vas plan edukacije da što prije krenete s korištenjem Vašeg uređaja. 

Tko su naši klijenti? 

Naši klijenti su uglavnom s područja Hrvatske i Slovenije, a oni predstavljaju: medicinske i industrijske ustanove, mnogobrojne poliklinike, bolnice, kliničke laboratorije, institute i fakultete.

Naš cilj 

Ponuditi visoko specijalizirani pristup mikroskopiji te postati Vaš primarni partner za istraživanje i rad s velikom mrežom pouzdanih partnera. 

 

Podaci o firmi

Naziv firme: Astrafokus d.o.o.
Adresa sjedišta: Gramača 5N, 10000 Zagreb
Upis u sudski registar: Trgovački sud u Zagrebu
Godina osnivanja: 2021
MB: 081403837
OIB: 79446958051
Račun: HR1123400091111163064 kod Privredne banka Zagreb d.d.
SWIFT: PBZGHR2X
Temeljni kapital: 20.000,00 kuna i uplaćen je u cijelosti
Direktor: Luka Jugović